Ping-pong Mariai Eugeniai Suarez
Eugenia kaip aktorė debiutavo vos 8 metų, dabar turi 15 ir vaidina seriale Casi Angeles. Jos personažas - čigonė Jazmin, mokanti skaityti iš delnų ir nuspėti ateitį.
- Kaip išgyveni tokią didžiulę Casi Angeles sėkmę?
- Tiesą sakant, man dar nelabai tikisi. Teatras - kažkas neįtikėtino. Vien matyti vaikų veidus per pasirodymus yra neįkainojama. O kai pagalvoji, kad visai neseniai buvau jų vietoje ir žiūrėjau 'Chiquititas'..
- Kas pasikeitė kai ėmei dirbti televizijoje?
- Neturiu tiek laisvo laiko kaip anksčiau.. nei moykklai, nei linksmybėms, nei draugams, bet dirbdama televizijoje tikrai jaučiuosi laiminga.
- Apie ką svajoji?
- Turėti šeimą, gyventi namuose su daug žalumos (juokiasi), įsivaizduoju save su vyru ir daug vaikų, o visų labiausiai noriu, kad mano šeima būtų laiminga. Kaip aktorė dar noriu tobulėti, keliauti po pasaulį, šokti ir dainuoti, nes tai man labai patinka.
- Jei turėtum laisvo laiko, ką veiktum?
- Toliau mokyčiausi, imčiau šokių pamokas ir daugiau dėmesio skirčiau savo draugams.
- Kokie populiarumo minusai?
- Kad žmonės susidaro apie tave nuomonę tik iš to, kaip ir ką vaidini, nežinodami koks esi iš tikrųjų. Taipogi nelaikau savęs įžymybe, greičiau jau mergina, kuriai labai pasisekė, nes daro tai, kas jai patinka.
- Kuo žaviesi?
- Carlin Calvo, nes jis tikrai labai žavus žmogus ir jį myliu taip, lyg būtų mano antras tėtis.
- Ką turi turėti vaikinas, kad tave užkariautų?
- Šito niekad nežinai.
:arrow: Euge y Lala LT
:arrow: angeles-rebeldes.forumotion.com